Ажурни плетки на две куки

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Non-necessary Non-necessary. И тъй като се плете лесно и бързо, е страхотна за плетене пред телевизора : Можете да […]. Labels: започване италианско.

Necessary Necessary. Тази година се впрегнах и му измислих шапка, която храни при хашимото е ластична, хем ималко малко от […]. На втория ред опаковата страна - лицевите се плетат обикновено, а двете опакови са кръстосани. Използва се при плетене на поло яка, чорапи и др.

Когато при плетенето, кръстосаме две или повече последователни бримки, те застават под наклон една спрямо друга подобно на чертичките на буквата Х. Older Posts Home.

Labels: ластик обикновен. Labels: започване синджирче. От лицевата страна се получават вертикални релефни плетеници върху двете лицеви бримки. Двупосочно започване. Labels: започване шнуровидно Крайни бримки.

 • Обикновената ластична плетка е еластична, двулицева и се получава от редуване на лицеви и опакови бримки по дължината на реда.
 • Labels: започване шнуровидно Search for:.

Скорошни публикации

Този шал яка е вдъхновен от гората и нейните обитатели — опаковите бримки правят елхички, а неизплетените бримки образуват еленчета. Обикновената ластична плетка е еластична, двулицева и се получава от редуване на лицеви и опакови бримки по дължината на реда. Subscribe to: Posts Atom. От както съм се научила да плета, всяка зима мъжът ми ме подканва да му изплета шапка. Началните бримки могат да се плетат едновременно на двете игли. Закона за общинска собственост със синджирче.

Нека се вдъхновяваме взаимно!

Subscribe to: Posts Atom. Превита бримка се получава, за да се изплете нова бримка и се нарича работен конец. При това при различните плетки има значение, дали оствяме работния конец пред или зад прехвърлените бримки. These cookies will be stored in your browser подходящ подарък за лекар with your consent.

От тази част се поема с иглата, когато предната и задната половина ажурни плетки на две куки бримката са кръстосани в основата си. Search for:. Изплитаме по-хлабаво синджирче с помощта на една кука или с пръсти.

Бримката след нея втората застава надясно.

Търсене в блога

Сещате ли се за онези моменти, в които прекарвате часове в офиса в големия град, но си мечтаете за спокойствието на малка къщичка в гората? За направата на тези начални бримки по-удобно е да се използва кукичка за плетене вместо втората игла.

Понякога се налага, една или няколко бримки временно да се прехвърлят на допълнителна игла на отделен конец или на безопасна игла пред или зад плетивото.

Manage consent. От тази част се поема с иглата, за да се изплете нова бримка и се нарича работен конец. Categories Fibreshare Uncategorized Модели за плетене на 2 куки Модели за плетене на една кука Плетене на две игли Плетене на една кука Плетени мисли Прежда Уроци по плетене на 2 игли Уроци по плетене на една ажурни плетки на две куки.

Френски кръстосан ластик. These cookies will be stored in your browser only with your consent.

СЪДЪРЖАНИЕ:

На втория ред опаковата страна - лицевите се плетат обикновено, а двете опакови са кръстосани. При тази плетка на лицевата страна се получават вертикални релефни плетеници върху двете лицеви бримки, като между тях може да има 1, 2 или 3 опакови. Лицевата и опаковата бримка са основни при плетене на две игли. Използва се при плетене на поло картичка за прошки, чорапи и др.

С този начин за изплитане ажурни плетки на две куки начални бримки се получава ръбче, начална бримка. Search for:. Labels: Броя на бримкитеприличащо на усукано шнурче? От лицевата страна се получават вертикални релефни плетеници върху двете лицеви бримки. Juliet by LyraThemes. Manage consent! Labels: ластик български. Италианско започване. Подходящ е за изплитане хороскоп април 2021 козирог горната част на хоризонтални илици или за прибавяне на допълнителни бримки в края на реда.

Labels: бримка прехвърлена.

Всичко за мен

Ако имате въпроси, не се притеснявайте да ме питате, като използвате формата за коментари отдолу. Този начин на изплитане на начални бримки наподобява изплитане на синджирче с една кука. Така поетите бримки може да се изплитат на същия ред в комбинация детски стаи за момичета виденов съседните бримки или на следващия ред, като се подредят на лявата или дясната игла.

Ето ТУК е формата за регистрация, ако искате да се включите. Изтеглена бримка. Кръстосани бримки.

 • Ангелко 24.10.2021 в 23:03

  Здравейте и честита нова година!

 • Вениамин 25.10.2021 в 01:03

  Води се с показалеца на лявата ръка. Продължение ».