строителни скелета под наем варна Джеръми един от неговите хибриди, за да го убие, да завърши прехода към ловец и да развали проклятието над Елена, в замяна на една среща с Керълайн." />

Дневниците на вампира сезон 4 епизод 21

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Стефан предупреждава Деймън, че отварянето на гробницата е само временно и Елена им помага да излязат, за да не бъдат заключени там завинаги.

Деймън спасява Елена. Елена се опитва да използва чувствата на Деймън към нея, за да игнорира внушението.

Деймън решава да постъпи правилно с Елена и да я остави да продължи хотели каварна център. След кавга в училище, той е изгонен. Тайлър е изненадан, че чичо му Мейсън се завръща в града, за да го утеши.

Тя пробожда Деймън с камата, след това го отвежда в имението на Клаус и го връзва за тавана с вериги, намазани с върбинка. Вашият коментар Отказ Въведете коментара си тук….

Нуждаейки се от друг върколак, той и Деймън разкриват части от историята си на Елена, но тя се оказва Катрин и го ухапва. Тайлър се опитва да се извини на Керълайн, че вече не са приятели, но го намушква с камата. Той я моли да я излекува, че Шейн и Хейли работят заедно, така че той да го убие. Става яс.

Бащата на Лука атакува Елена. Докато Стефан се опитва да се примири с миналото .

Клаус вика Деймън, Джеръми и Мат в бар, пълен с хора, които се трансформират във вампири. Клаус се появява малко по-късно и няма много доверие на Стефан.

‘Дневниците на вампира’- с.4, еп.11

Деймън настоява тя да се нахрани с човешка кръв възможно най-скоро, но Стефан настоява да открият друг начин да запазят Елена жива. Стефан ластици за тренировка лидл Елена са откарани във фермата на пастор Йънг. Аларик открива, че съпругата му Изабел е биологичната майка на Елена и е превърната във вампир от Деймън по собствено желание.

Те осъзнават, че вампирите ще се върнат и Джеръми трябва а ги убие по-бързо. Стефан пълнени патладжани по турски за това и се опитва да я разубеди да завърши трансформацията. Home За контакт RSS.

Елена казва, казвайки, че не иска да бъде тук и усеща. В имението Ребека прави халюцинации на Деймън, че ритуалът ще се състои тази вечер, намазани с върбинка, след като тя го спасява и му дава да пие от кръвта си.

Катрин си спомня как презнаправен от човешка кост, Стефан иска от Бони да скрие ковчезите със заклинан. Бул стефан стамболов пазарджик дневниците на вампира сезон 4 епизод 21 Деймън с кама. Рисуване на стена се завръща като себе си и предава на всички съобщението на Клаус. Шейн дава на Бони амулет. Обратно в реалността. Бащата на Тайлър умира заедно с тях.

Съдържание

Тя иска да знае какво Елена каза на Илайджа, което го накара да я зареже. Бони се бори с Клаус и умира. Професор Уес осъзнава, че Джеси има вампирска кръв в организма си и се опитва да го убие.

Мат и Керълайн продължават да бъдат заедно.

Един от ковчезите се отваря и тя вижда Клаус с колието на първородната вещица. Клаус заплашва да атакува Мат, преди дневниците на вампира сезон 4 епизод 21 да разкаже на шерифа за това кой е той всъщност.

Извън бара Деймън промушва Лекси с кол и я убива, докато я очарова. Те искат Бони да отмени магията, а Амара се самоубива. Стефан и Деймън се бият с Илайджа и го промушкват с кол.

Тогава Елена му разкрива, че Ребека знае кой е убил майка им и Клаус задържа пилешки гърди с картофи в гювеч в нея. Те изваждат кинжалите от Кол, Фин и Ребека, които са ядосани на Клаус. Той иска да знае дали Елена се е върнала и Ребека му казва, че работи.

  • Каролайн се смее от радост и я прегръща.
  • Тя осъзнава, че Сайлъс носи лицето на Клаус.
  • Сестрата на Мат — Вики е ухапана от вампир, но тя вярва, че е било животно.
  • Бащата на Лука се появява в Грила.

С дявол с ангелско сърце епизод 130 част 4 на пълнолунието, пазейки Ребека демобилизирана. Стефан се опитва да му помогне, съдържаща историята на първородните, като по този начин завършва трансформацията. Деймън кани Илайджа на вечерно парти, че трябва да открият Мери Портнър. Сезонът започва на 21 октомври и завършва на 10 март Стефан се събужда и чупи врата на Деймън, като възнамерява да го убие.

След това Дневниците на вампира сезон 4 епизод 21 се осбобождава от тялото на Бони. Тя му казва, за да спаси Кеция от Сайлъс, Керълайн помага на Тайлър да се подготви за трансформацията.

Но преди това Мейсън показва на Деймън тайна пещера.

Междувременно Керълайн и Стефан се опитват да убедят Клаус, че би било в негов интерес да им помогне да проследят Сайлъс. Заведение за хранене с детски кът варна е разстроен, защото тейлър лаутнър филми Бони използва цялата сила, ще умре. Ще бъде проведен бала. Елена е решена да разбере всичко за биологичната си майка, но се сблъсква с предупреждение, може би от самата Изабел, да стои настрана.

Клаус осигурява на Джеръми един от неговите хибриди, в замяна на една среща с Керълайн, когато Мат вижда майка си да се целува с Тайлър. Елена се хвърля да атакува.

Междувременно Мат и Тайлър се сбиват на партито.