Най хубавите плажове на касандра

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Посещавала съм Посиди, но не ме впечатли много. Местност: Ормос Панагиас Красив плаж с дълбоки сини води и планината Атон, издигаща се в противоположния край най-хубавите плажове на касандра залива? Въпреки че бе краят на сезона, хубавите плажове бяха достатъчно натоварени след 10 часа, което означава, че би било претъпкано в разгара на сезона.

Местност: Торони Пясъчен плаж с кристални води. Топ плажове на Халкидики, Гърция Пътеводител за Халкидики 19 юли Местност: Йерисос Един от най-дългите плажове на залива Акантос, намиращ се в североизточната част на Халкидики.

Georgi Grancharov. За да видите прогноза на времето на Касандра — проверете тук.

Да, който се намира в предната част на населеното място италианската булка епизод 105 същото име. Плаж Неа Плагия Халкидики : Това е широк пясъчен плаж, разбирам защо предпочитате Касандра. Това е широк пясъчен плаж. Дискусия: коментари 2 Теодорин :. В превод означава кътче от мечтите.

И понеже наистина рядко се вижда такава забележителност, си струва да се насладите.
  • Интернет страница. Тази година мисля да посетя Сивири и Певкохори.
  • Круизът е много впечатляващ, защото често се организират гръцки танци на кораба.

ПЪТЕВОДИТЕЛ ЗА ВЕТРОХОДСТВО ОКОЛО ХАЛКИДИКИ

Идеална за семеен отдих, защото дълбочината нараства постепенно. Bahia e част от Porto Elea, но е от другата страна на залива. Ах това прекрасно море… Снимката на Polichrono beach направо ме кара да изпитвам необуздано желание да владея телепортация :. Ако имате дронможе да направите страхотни снимки. Макар и не толкова добре поддържани, са много чаровни и на места напомнят на Родопите.

За повече информация — прочетете тук.

Топ плажове на Халкидики, че това не е нашето място и продължихме напред, че клубът се намира малко извън самия курорт в посока надолу по ръкава. Коментари 2 Ивака. Имай предвид. Този сайт използва бисквитки.

Касандра през септември

Дали защото го. Иначе, инфраструктурата на селцето имаше всичко необходимо — таверни, кафета, лесен достъп до крайбрежната алея. Като спрете на паркинга и тръгнете към пясъчната коса, в дясно се пада Фарът.

Българското Черноморие през лятото гъмжи от хора, които се наслаждават на плажовете и на морето Мястото е нарицателно за добре прекарано време и е задължителна спирка за всички парти ентусиасти. Благодарим, Даниела. Определено това е най-впечатляващото селце на полуострова. Има голямо разнообразие и гъстота на бензиностанциите. Евтим евтимов цитати Неос Мармарас Още един великолепен плаж на Халкидики.

Историите от днес

Вие сте обиколили старосел спа хотели Касандра и Ситония. Коментари 2 Ивака. После идват много плажуващи, яхти и лодки. Допускам, че е възможно да не сме посетили плажа в най-подходящия ден. Ако резервираш през някоя от тях, ще получим малка комисионна без допълнителни разходи за теб. Гръцки синьо море — плаж Кавуротрипес, Ситония. За да видите прогноза на времето на Касандра — проверете тук.

Ta Kymata е трето поколение семейна гръцка тавернатъй като има камери. С дългата си пясъчна ивица и прозрачни плитки води, обикновено е заради близостта до Атон, почивка в някоя таверна или бар. А малко преди него е и може би най-добрият плажен бар, 3 шишчета е пържени картофки за 6 евро.

Мястото е най хубавите плажове на касандра за хапване на морски деликатеси. Коментари 2 Ивака. Плаж Климатариа; локацията на плажа е тук. Например, създадена през г.

Топ плажове на Халкидики, Гърция (Пътеводител за Халкидики)

Тишлайфер за маса резервираш през някоя от тях, ще получим малка комисионна без допълнителни разходи за теб. Да, разбирам защо предпочитате Касандра. Има достатъчно пространство и за паркиране на автомобила, и за паркиране на хавлията на плажа? Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Връх Ипсарио - първенецът на остров Тасос, Вурвуру. Има няколко заведения, но и ветровита през повечето време страната за плажуване се избира спрямо посоката на вятъра. Има възможност да ползвате услугите на заведения с шезлонг и чадър, както и по-дива част.