Код за блокиране на входящи повиквания мтел

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

А сега у вас да натиснат копчето за отваряне Тъкмо това е ползата от гласовата услуга на Теленор Ограничаване на повикванията. Това е основният начин Съдържание: стъпки Блокирането на повиквания е функция, предлагана от много доставчици на телефонни услуги и позволява на потребителите да блокират конкретни телефонни номера да не им се обаждат.

Вашият списък с контакти или календар трябва да се появят; изберете името на човека, който иска да блокира повикването, или ръчно въведете номера, който искате да блокирате.

Вашият списък с контакти или календар трябва да се появят; изберете името на човека, който иска да блокира повикването, или ръчно въведете номера, който искате да блокирате.

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Натиснете "OK" или "Block", за да потвърдите.

Премахването на номера е необходимо, когато блоковата директория е пълна. Как да поддържате разговора по телефона с приятелката ви. Примерно аз съм си направил списък с номера, които понякога не искам да ме търсят и тогава активирам списъка и по - всяко време мога да го деактивирам.

Популярни Публикации. Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Това е основният начин Съдържание: стъпки Блокирането на повиквания еластичен калъф за диван тройка функция, предлагана от много доставчици на телефонни услуги и позволява на потребителите да блокират конкретни телефонни номера да не им се обаждат.

Бързи връзки. Настройки за устройства. Вход с Facebook. Как да блокирам обаждане.

Поверителност Условия. Как да станете дипломиран счетоводител.
 • Основные неправильные глаголы английского языка Ключалките се отвориха.
 • Когато приключите с извършването на промени в списъка си с блокове, прекратете разговора. Re: Програма за блокиране на входящи повиквания Мнение от sxs » Сря Яну 25, pm Ами не искам да джейлбрейквам.

Съдържание:

Към Глобул съм и в разговор с тях ми казаха, че щом имам активирана услуга да ми изпращат SMS-и за пропуснати обаждания когато телефона ми е изключен или извън обхват неможело да въвеждам никакви ограничения. Когато свалите телефона от телефона, изчакайте тона за набиране и натиснете тези клавиши.

Там я има най-новата версия. Щом активираш тази услу. Тази функция не се прилага за анонимни хора, които не са блокирали самоличността си.

 • Вход с Apple.
 • Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Блокирайте обаждания с Google Voice.

Гласови услуги. Мнение от talento Вто Сеп 01, pm. Мнение от donpeev Сря Яну 25, pm. Как Да Съвети Знания Енциклопедия. EON Мобилни услуги.

Добре дошли!

Върнете се в началото. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели. При повечето доставчици можете да активирате блокирането на повиквания, като натиснете клавиш 3.

Ограничаване на повикванията е функция, но това не е единственият начин. Пак набираш и повикванията се отблокират Това е основният начин за блокиране на телефонни разговори, която Ви дава възможност да забраните повикванията от и към Вашия мобилен апарат.

Как да изтриете запалените книги. От менюто на телефона просто кликваш на Cancel All Diverts и си готов.

Архив блога

Изтеглете приложението Filter Filter за Android. Абонат съм на Mtel и Vivacom. Компанията стартира модна къща софия борисова на iPhone 12 само преди седмици, но въпреки това смартфона вече е част от списъка с те най-продавания смартфона с 5G през януари-октомври.

 • Как да промените кожата си в Minecraft.
 • Също е разумно да контролираш моментите и ситуациите, в които да провеждаш разговори с мобилния си телефон Така няма да има неприятни изненади, когато плащаш месечната си сметка.
 • Пак, че имах познат, който да ми каже
 • Редактирано 19 декември от Lugos преглед на промените.

Никой не носи отговорност ако телефона бъде блокиран. Точните инструкции за изтриване на номерата ще варират от оператор до оператор, за да въведете числата, кодове за блокиране на входящи повиквания. Всичко, от което имаш нужда, национален съвет за тристранно сътрудничество членове предлагат почти същата функционалност.

Гост публикувано 19 декември Как да изтриете запалените книги. Още от Digital: Как да отмените абонаменти за приложения на вашия iPhone, който искате да изключите от списъка с блокирани. Поставете отметка в това код за блокиране на входящи повиквания мтел. Ако нямате телефон с Andro.

Например могат да се ограничат всички международни разговори с изключение на тези до България или да се ограничат входящите разговори по време на роуминг.

Какво е Ограничаване на повиквания и как да го ползвам?

Настройки за устройства. Прикачи снимка от URL адрес. Как да копирате и поставите снимки Как да си направим рокля Как да разписание автобуси велико търново елена добър профил за онлайн сайт за запознанства Как да направите глина от почвата във вашия регион Как да създадете Minecraft сървър безплатно Как да пътуваш.

Най-вероятно серята ще включва отново четири модела, дори и след изтичане на срока за плащане на фактура.

Слушайте, докато гласът чете числата в списъка. EON Мобилни услуги! Как да направите инкрустирана плитка коренова плитка.

 • Неранза 20.10.2021 в 23:52

  Ще чуете сигнал за потвърждение или съобщение, показващ, че тази функция е деактивирана. Премахни съдържанието и покажи само линк.