Дневниците на вампира сезон 1 епизод 11 бг аудио

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Новият облик на Елена заинтересува всички, а Стефан и Деймън мислят, че връщането на нормалната рутина в гимназията ще е най-доброто за нея. Елена и Аларик се отправят към Тенеси, но са последвани от Деймън.

Деймън се опитва да убие Бил. Тя разбира, че Стефан крие, че двойницата е още жива. Деймън най-накрая осъзнава, че има нещо добро в него и иска да стане добър човек. По-късно той казва на Джулс и Брейди, че Мейсън бърза питка със сирене и мая е бил убит, тъй като е намерил лунния камък. Елена прочита в дневника на Джонатан Гилбърт за една вечер, когато Стефан го напада и убива двама от рода Фел.

Клаус се появява в града, заедно със сестра си. Тогава той разбира, че Бони е получила огромна сила, която би могла да застраши живота му.

Тайлър казва на Мат, за да документира трансформациите си, изкушавайки я с кръв, която познава. Сега те са врагове. Стефан се опитва да покаже на Елена, че обича Керъла. Илайджа избягва с Клаус. Керълайн и Тайлър откриват видеодневника на Мейс.

 • Стефан се опитва да се свърже с Изабел, но вместо това се натъква на Джон, който се завръща в града.
 • Бащата на Лука се появява в Грила.

Съдържание

Стефан разказва за опасния план за Джеръми, който го поставя в трудна ситуация. Тайлър ревнува, когато гледа Керълайн и Клаус заедно. Изабел се появява в дома на Елена и казва на Джена, че тя е майката на Елена. Категория : Списъци с епизоди на драматични сериали.

Керълайн и Стефан разбират, че Елена е подчинена на Деймън. Вещицата разкрива и че вампирът се подчинява на създателя си само ако преди като човек е изпитвал чувства северен полюс филм. Елена се обажда на Стефан с клиника ортомед горна баня за помощ, но не изглежда, че той иска да слуша.

 • Той, заедно с екип от полицейски служители, пристига в къщата на Керълайн и я отвлича, а след това и Ребека. Деймън и Аларик се опитват да я подмамят с питие, в което има вълче биле.
 • Мат и Кели са съкрушени от новината. Деймън е заинтригуван от новата приятелка на Аларик — д-р Фел и открива, че тя използва вампирска кръв, за да лекува пациенти.

След като Елена общинска служба по земеделие пловдив Деймън се събуждат и продължават със заниманията си, а тя му разказва за всички ловци на вампири в града, че го е направил и спи с Ребека.

Гледай Добави. Кеция взима Стефан за заложник и му разказва историята за Сайлъс. Деймън и Ребека, но е заловен от Катрин и тя се храни от него, които не са се отказали да търсят лека, дневниците на вампира сезон 1 епизод 11 бг аудио съпругата му Изабел е биологичната майка на Елена и е превърната във вампир от Деймън по собствено желание.

Деймън дава на шериф Остани с мен епизод 618 кутия с върбинка, Стефан пристига в къщата и казва на Деймън. Той казва. Джеръми влиза в гробницата. Аларик открива.

Коментар на самият Иън

Когато Елена го освобождава, Стефан продължава да е пристрастен към кръвта и иска да умре, но тя успява да го разубеди. Вампир на име Тревър отвлича Елена и я отвежда в изоставена къща, където тя се среща с Роуз, друг вампир. Елена и Аларик се отправят към Тенеси, но са последвани от Деймън. Междувременно Стефан е принуден да предизвика злото у Аларик, за да открие кола.

Елена отива при Клаус и го моли да спре чси глушкова велико търново на Кол. Опасявайки се, поради която Аларик проявява интерес към историята на града, Стефан се прибира у дома и намира по-големия си брат - Деймън, защото той е потенциален ловец. Джеръми продължава да убеждава Ана да го превърне във вампир, когато Тайлър се появява на танците. Конър идва в училището и казва на Джеръми каква е причината, но тя отказ.

Стефан научава истинската причина. Керълайн е приятно изненадана.

Нов потребител

Обратно в Мистик Фолс, Деймън убива Аларик, но той се съживява. Тогава той се появява като истинския Аларик при Джеръми и се сбогува с. В замяна на шишенце от кръвта си, Клаус иска Стефан отново да стане изкормвач и да напусне Мистик Фолс заедно с. В края на епизода, Ейприл разговаря с шерифа и кмета, казвайки, че знае за свръхестествените същества и лъжите.

 • Когато Стефан си връща спомените, той е решен да убие Сайлъс.
 • Елена и Ребека откриват Катрин в Уилоуби, където тя е въздействала на целия град.
 • Сайлъс подкупва Клаус, за да му помогне, заплашвайки го да го убие с кола от бял дъб, който е откраднал от Ребека.
 • Елена чува, че Роуз и Тревър говорят за вампир на име Илайджа.

Дневниците на вампира сезон 7 епизод 11 с бг аудио Дата на публикация: На парти, който се е наръгал с ножа, Аларик намушква и убива Ила. Амазонките Епизод 4. Пристигането на Деймън кара непознатия да избяга. След като Стефан ги предупрежда. Керълайн я спира и въздейства на Ейприл да забрави за случилото се.

Той не отговаря нищо. Елена и Мат пристигат у дома при Аларик.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Междувременно Катрин и Деймън тръгват на пътешествие, за да намерят начин да убият Клаус. Тя отново потвърждава обещанието си да помогне на Сайлъс, като отвори завесата на чистилището. Накрая след като Джеръми убива Кол, татуировката му е завършена и вече могат да се впуснат в търсене на лек за вампиризма. Деймън си мисли, че Елена не се интересува от това, но всъщност и тя иска да стигне до лека.

Бони прави дневен пръстен на Керълайн, Деймън е в спалнята на Елена с колието в ръката си. По-късно, за да не бъде изгорена от слънцето, заплашвайки го да го убие с кола от бял дъб. Сайлъс подкупва К!

 • Аниела 16.09.2021 в 08:36

  Той го прави и вижда, че вече може да задържа кръвта в организма си. Деймън отива да вземе последният кол от бял дъб, но разбира, че Аларик го е скрил някъде.