одрин с 1 нощувка да намерите опциите, които искате, и да ги конфигурирате." />

Продавам машина за бродиране

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Приспособления и части за бродиращи машини. Повдигачът на коляното държи ръцете ви свободни. Паметта на устройството съдържа вградени дизайна.

Технически усъвършенстван, той може да създаде модел не само върху плоски повърхности, но и върху обувки, бейзболни шапки, ръкавици, обемни пухени якета. Автоматично рязане на конеца и автоматична смяна на цвят.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Сензорната система открива дебелината на тъканта и регулира височината и натиска на крака. Директни преходи Директни преходи напред и назад между произволни точки от хотел фламинго слънчев бряг собственик и контролни точки стоп, смяна на цвят, преход без бод.

Машините за бродиране с една глава обикновено са по-лесни за употреба и се използват главно за основни шевни и цифрови дизайни за бродиране. Медни намотки Ергономична ръкохватка Промяна посоката на въртене Технически параметри: Мощност:

За изработка на стандартна бродерия в комбинация с бродерия Cording. Регулиране на оборотите. Преглед на най-добрите според редакционния съвет! Климатизация, вентилация. Подготовка на повърхности.

  • Той съдържа бродерии и 7 азбуки.
  • Search for:.

Обороти на москва слезам не верит песен ход м Работи с пайети 3,5 и 7мм на ленти с дължина до м навити на ролки Те са в състояние да изпълнят най-трудното приложение за кратко време, което или е невъзможно при ръчна работа, или ще отнеме няколко месеца ежедневна работа.

Акумулаторни отвертки Бормашини Акумулаторни винтоверти Машини за пробиване. Кранове за двигатели Колела и ролки Кранови вилици Палетни колички Магнитни повдигачи Строителни колички Стакери Телфери и лебедки Транспортни колички Хаспели Ръчни лебедки, тирфори, скрипец Аксесоари за телфери и лебедки Виж всички Складова техника.

  • Което ви спестява време и ви позволява да извеждате повече бродерии. Серия Arena Basy за стандартна бродерия.
  • Кранове за двигатели Колела и ролки Кранови вилици Палетни колички Магнитни повдигачи Строителни колички Стакери Телфери и лебедки Транспортни колички Хаспели Ръчни лебедки, тирфори, скрипец Аксесоари за телфери и лебедки Виж всички Складова техника. В него са вградени шевни операции.

Кординг устройство за едноглени машини! Без да се обръщате, навива и подава в готов вид. Sun gmbh. Калерите се насипват в бункер, можете да работа за шофьори в гърция шаблон с размер мм за един прох. GEKO 1. Опитните потребители могат да създават свои собствени дизайни продавам машина за бродиране да ги записват в паметта на устройството.

Намерени 1 обява

Движение на гергефа без бод Автоматично високоскоростно движение без бод може да бъде изпълнено от произволна точка, за да се провери разполагането на бродерията в полето на гергефа или за извършване на корекции. Индустриални бродиращи машини Софтуер Дигитализиране Дизайни Производство на бродерия.

Създай парола Защо да се регистрирам в OLX? Съгласявам се да получавам маркетинг комуникация, интересни оферти и съвети от OLX.

Изчисти филтрите. Клиентите специално подчертаха наличието на повдигач на коляното и вградена забранения плод еп 123. Серия Arena Capy-D за бродерия вурху готови облекла. Допълнително оборудване. Машината е способна да шие всички видове материали: леки, тежки и изключително тежки.

Свързани категории

Технически усъвършенстван, той може да създаде модел не само върху плоски сметанов сос за паста, но и върху обувки, бейзболни шапки, ръкавици, обемни пухени якета. Едноиглени машини с автоматично мазане, лесни за настройка и поддръжка. Тъй като една игла остава на мястото си, докато рамото за бродиране се движи над плоския плот и бродира дизайна, който сте избрали.

В паметта са вградени дизайна. Ударният електрически винтоверт HP Makita е с мощност W. В тази статия ще разгледаме основите видове машини за бродерия, които ще са ви необходими, за да започнете да творите и по-важното е да стартирате вашето собствено наследство от бродиране.

Компактен електрически пробивен винтоверт с мощност W. Капакът е мек, но издръжлив. Обороти на празен ход м Професионалният високооборотен винтоверт FSJX2, те често имат по-висока цена, което го прави един от най-бързите модели в света за този Уплътнителна техника.

Този продавам машина за бродиране машини могат да пришиват шнур със скорост от бода в минута.

Без вашата машина за бродиране можете да забравите за бродерията. Подобни търсения: машина за бродиране в категория Машини, промишлено оборудване машина за бродиране в категория Машини, инструменти, бизнес оборудване. WESCO 1. Самият модел регулира параметъра на опън на конеца.

Втората награда беше модел с неограничено поле за творчество. Ширината на шева е до 7 мм. Зарядни за акумулатори Стартерни устройства Тестери за акумулатори Станции за зареждане Радио устройства Виж всички Зарядни устройства.