Телескопична дръжка за нож за шпакловане

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Държач за нож за шпакловане на гипскартон, напълно съвместим с всички стандартни професионални удължители и всички размери на модел Speedskim. Вземи желания продукт сега, избери подходяща за теб схема на изплащане: Без лихва до 30 дни.

Социални мрежи.

Нищо страшно — изпращаш ни снимки на личната си карта от двете и страни и твое селфи. Комплект Knauf инструменти за шпакловане ножове,мм, шпаклимм, дръжка 1 м.

Универсални шпакли с дървена дръжка, широчина 60 мм, марка Color expert, произведени от Ciret GmbH. Комплект Knauf инструменти за шпакловане ножове,мм, дръжка 2 м куфар. Избора оставяме на вас! Склад Рецепта мусака с тиквички и картофи.

Нож Knauf за шпакловане на гипскартон с пластмасова дръжка кутия, имейл. Лесно е: Стъпка 1: Попълваш основни лични данни и нищо повече - име. Последвайте.

Разгледай 36,20 лв. Нож за шпакловане на гипскартон Speedskim SF мм - за финиш.

Разгледай 9,76 лв.

Напишете мнение

Пазарувайте. Продуктите, които са упоменати че са "по заявка" се доставят при допълнително договаряне на срока за доставка, като наш колега, ще се свърже с вас след пускането на заявката. Купи стоки за сума от 40 до лв. Телескопичната дръжка на Knauf е специално предназначена за ножовете за шпакловане на Knauf.

Подреди по съвпадение Арт. Подови системи. Пишете ни 10

  • Допълнителна информация Тегло 0. Описание: куфар Марка: Knauf Статус: на склад Арт.
  • Научете повече за тях и се запознайте с политиката ни за защита на личните Ви данни тук.

Описание: кутия, мм Марка: Knauf Статус: на склад Арт. Помага за достигане на труднодостъпни зони. С ДДС! За нас За нас Кариери Магазини Контакти. Комплект Knauf инструменти за шпакловане ножове .

541060 Parfaitliss нож за шпакловане 60 см

Добави в любими Сравни продукт. Шпакла Color expert универсална с дървена дръжка 25 мм. Невероятно ефективен в сухото строителство - за заглаждане на фугите. Нож Knauf за шпакловане на гипскартон с пластмасова дръжка мм.

Фасадни бои Интериорни бои Инструменти за боядисване? Стъпка 5: На финала сме - Подписваш договора в защитена платформа изцяло онлайн.

Разгледай 47,66 лв. Разгледай 24,99 лв. Може да получите поръчката си в склада ни в гр.

Нож за шпакловка ANZA - 600 мм

Шпакла Color expert универсална с дървена дръжка мм. Доставката на поръчките се осъществява в рамките на 1 до 2 работни дни, но не повече от 10 работни дни, в зависимост от това кога е пусната заявката.

Доставка с Еконт, услуга офис — офис София ден и нощ епизод 259 част 3 стойност на куриерската услуга е за пощенска пратка до 0,60 м дължина, 1 кг тегло. Невероятно ефективен в сухото строителство - за заглаждане на фугите. Шпакла Color expert универсална с дървена дръжка 60 мм. Лекият 0.

Разгледай 36,20 лв. Бърз преглед Към продукта. Вземи желания продукт сега, избери подходяща за теб схема на изплащане: Без лихва до 30 дни. Невероятно ефективен в сухото строителство - за заглаждане на фугите.

Декларация за прозрачност. Последвайте ни! Дръжка OX телескопична за шпакловане мм. Разгледай 31,79 лв. Не си играйте с огъня.

Поръчай и вземи сега, плати на 4 равни вноски! Шпакла Color expert универсална с дървена дръжка 25 мм. Може да се използва с дървена дръжка.

Много ефективен за малки и средни по размер площи. Разгледай ,92 лв. Декларация за прозрачност?