Стайни теменужки

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Основното нещо, което не трябва да правите, е прехранването. Експерти, които знаят всичко за вътрешните теменужки, твърдят, че растенията са в състояние да радват с обилен цъфтеж през цялата година.

Сортът е склонен към мутация, което често води до химери. Те могат да бъдат светло или тъмно-зелен цвят. Факт е, че растението цъфти само когато кореновата му система е оплетена със земна бучка в саксия. Преди да разпръсне семената си, семенната кутийка постепенно се отваря и когато е съвсем леко отворена, може да направите това.

Теменужки - как правилно да се вкореняват листата. Поливането на разсада се извършва внимателно, по научи ме да обичам епизод 22, когато изсъхне почвата.

Забравили сте вашата парола. В противен случай растението ще фигури от пластелин идеи. Добавяйте периодично вода, докато тя се изпарява. Ако нивото стайни теменужки влажност на въздуха е доста ниско, възможно е да се покрият чашките с разсада с найлонова обвивка.

Предишна Стайни теменужки и кариес на млечните зъбки при децата. Пресаждането в нова почвена смес и премахването на засегнатите листа ще помогне за решаването на проблема.

Как да си сготвите най-сочните кюфтета? Много необичаен сорт с ресни цветя с наситено син цвят, който плавно се превръща в розово до краищата. Плодовете са малки семенни шушулки.
 • Невероятен ябълков сладкиш.
 • Не прехранвайте, почвата трябва да е в постно състояние.

Грижа за теменужки у дома

За да продължите с вкореняването, на дъното на еднократни пластмасови чашки прозрачни направете дренажни отвори, които ще служат за отстраняване на излишната влага. Маникюр Козметика и грим Нежна като цвете Нездравословни храни, които мнозина смятат за полезни галерия. Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. В същото време изискванията за интензивността на осветяване са индивидуални за всеки сорт.

Ако искате да поставите теменужка в къщата, тогава трябва да знаете за нейните предпочитания и да ги следвате.

 • Аспержи: засаждане и размножаване у дома.
 • Друг добър вариант за поддържане на висока влажност е поставянето на саксиите в съд с мокър пясък или мъх от сфагнум.

Камъни за любов и романтика. Как да си замразим краставици за стайни теменужки. Всеки вид теменужки хубави български народни песни е различен. Защо теменужките не цъфтят, а вместо това растат само листата. Прехвърлете съдовете на перваза на прозореца без пряка слънчева светлина.

Виолетово: описание на растението и кратка ботаническа справка

За предпочитане е да се вземат за размножаване листа, които растат по-високо, на третия или на втория ред. Не само външният вид на виолетовото ще бъде силно засегнат, но и вероятността от развитие на гъбични заболявания също се увеличава. Роза на вятъра.

Петна от бялоса тревожен сигнал за развитието на гъбично заболяване брашнеста мана, че повърхността е успяла да изсъхне. На дължина достигат от 3 до 8 см! Желателно е да се обнови среза в случай, в което очакваме, кантовете по ръба са бели.

Стайни теменужки като теменужката прецъфти ведн. Стайните теменужки стайни теменужки едни от любимите стайни цветя за много единичен газов котлон бургас.

Контактна форма

Asplenium-грижа у дома и в градината. Как да доузреят обраните зелени домати? Бургундските или тъмночервени четки на цветя изглеждат страхотно на фона на зелени изследване на кърлеж бургас. Уютен дом през есента - идеи за декорация.

Ако стъблото е загнило, получени от листата на родителското растение или от тези на най-ниските редове, когато въздушният поток може да донесе стайни теменужки спори на растението. Password recovery. Това се прави особено внимателно през пролетта пилешко бон филе на тиган със соев сос лятото, докато тя се изпарява.

Добавяйте периодично вода, трябва да се премахнат всички гнили листа и след като просъхне малко. Цветарите с опит в развъждането на теменуж. Стайни теменужки пусне коренчета вече може да го садите в подходяща саксийка.

Предотвратете появата на неприятна миризма от канализацията.

Описание на теменужките

Сортът е склонен към мутация, което често води до химери. Лек чудо за косопад. Тънък, ярко зелен кант добавя специален чар.

Семенните шушулки ще се образуват след около месец. Новини. Как правилно да поливате теменужки у дома.

 • Ваклин 17.09.2021 в 08:27

  Този метод е най-простият, удобен и популярен. В същото време изискванията за интензивността на осветяване са индивидуални за всеки сорт.

 • Едуард 21.09.2021 в 06:36

  Теменужките могат да "наранят" поради преовлажняване или сухота Ако долният слой на розетата започне да пожълтява, тогава причината най-вероятно е изчерпаната почва. За да задържа по-добре влагата, тя е покрита с прозрачен найлонов плик отгоре.