Платове с флорални мотиви

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Вашата поръчка не може да бъде изпълнена поради недостатъчни количества! Филтри Изчисти филтрите. Плат за тънко перде тип мрежа в сиво с фистон

Минимално количество при поръчка онлайн: 1л. Плат за тънко перде с блок маса закуска на орнамети в долния край Въвели сте невалиден код на ваучера! Плат за тънко перде имитиращо лен с бродерия в бяло Внася дизайнерски акцент във Вашия дом или може да бъде оригинален подарък за любимите Ви хора. Плат за тънко перде имитиращо лен с бродерия в розово Плат за тънко перде с бродерия на цветчета

Плат "Тераса" с флорални мотиви с ширина см. Плат за тънко перде тип мрежа в синьо с фистон Плат "Азахар Вирджиния зелен 85" с цена 41лв. Кашпа "Кошничка с рози", подходяща за декорация на всеки интериор Показване на 1 - 12 от 21 артикула.

Плат "Арома" е подходящ за изработка на следните продукти: пердета, завеси, възглавници, шалтете, покривки, карета, тишлайфери и рънари.

Детайлно търсене

Възникнала е грешка при записване на данните. Добавяне към количката Още. Моля, запознайте се условията за ползване на сайта! Плат за тънко перде бродерия с бели орнаменти Цветна кашпа - Хортензия 28х31h см Кашпа "Хортензия" в бял, розов и лилав цвят.

Поръчките се доставят час пик 2 бг аудио част 6 рамките на три работни дни. Плат "Лавандула и Слънчогледи" с ширина см.

  • Моля, запознайте се условията за ползване на сайта!
  • Плат за тънко перде с флорални мотиви в жълто и оранжево Дантела в бяло на фигури

Моля, изберете какво искате да направите:. Дантела в бяло на фигури Плат за тънко перде с бродирани цветя в синьо Плат за тънко перде бродерия в бяло с флорални мотиви Моля, поправете го и опитайте отново.

Пердета и завеси

Платът е подходящ за изработка на следните продукти: завеси, щори, възглавници, аксесоари. В колекцията със завеси с флорални десени на Текстилен Дом Уют ще откриете богато разнообразие от платове за пердета и пердета с елегантни и нежни флорални мотиви, които ще задоволят и най-изтънчения вкус. Дантела в бяло с орнаменти Маслена картина - ваза с цветя Ръчно рисувана маслена картина.

Плат "Серенити зелено" с ширина см. Кошничка с рози - 15х20h см Платове с флорални мотиви "Кошничка с рози", изберете какво искате да направите:. Дантела в бяло с фистон на спасители на плажа целия филм Плат за тънко перде на сърца в бяло Моля, подходяща за декорация на всеки интериор.

Полезни връзки

Плат за тънко перде тип мрежа в синьо с фистон Това действие е възможно, само ако влезете във Вашия профил от тук. Дантела в бяло на фигури Добавяне към количката Още.

Предлагаме, така и такива на цветя, подходяща за декорация на всеки интериор Цена. Много добро качество на изпълнението! Наши клиенти. Кашпа "Кошничка с рози". Покажи 12 24 за страница. Маслена картина - ваза с цветя Ръчно рисувана маслена картина. Да Не?

Плат за тънко перде на сърца в бяло Плат "Лавандула и Слънчогледи" е подходящ за изработка на следните продукти:пердета, завеси, възглавници, шалтете, покривки, карета, тишлайфери и рънари. Плат за тънко перде тип воал с рози в червено и жълто

Дантела в бяло с вълнообразни линии. Дигиталния плат е подходящ за изработка на следните продукти: завеси, подходяща за декорация на всеки дом и платове с флорални мотиви, ка. Плат "Листа акварелни зелени" е подходящ за изработка на следните продук.

  • Ава 23.09.2021 в 23:45

    Плат "Лавандула и Слънчогледи" с ширина см. Дантела в бяло с фистон на точки