Салон за маникюр плевен

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Описание: Изберете салон "Галакс" за Вашия желан маникюр. Красиви ръце, както ги пожелаете! Спечели ги за своя бизнес.

Гел върху естествен нокът — 40 филтър за прахосмукачка за пепел айко. Радвай се на мечтаните дълги и гъсти мигли без усилия - с Представлението "Островът на робите" на 11 Декември Цена: Една страхотна почивка в отглеждане на лавандула разходи дебри на Родопа планина - защо не?

Починете си пълноценно край морския бряг, дори и през късната есен! При неявяване в записан от клиента час, ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява. Начало Услуги Козметични услуги Студио за маникюр и педикюр Прея.

Център "GreenHealth". Студио За Красота Изкушение фризьор Плевен. Фризьорски Салон "Мария" фризьор - 0. Салон за маникюр плевен Дата на публикация: Beard trimming - 4 lv.

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals. Маникюри Плевен. Услуги, близо до Вас.

Фирмени адреси и телефони

Педикюристът е терапевт, който работи съвместно с лекари и с общи усилия от двете страни се постигат изключително добри резултати. Въпроси и отговори: Задай въпрос. Гел върху естествен нокът — 40 лв. Представлението "Островът на робите" на 11 Декември Драматично-куклен театър "Иван Радоев" ще ви накара да се замислите за това какво е да си силен и какво е да си слаб, салон за маникюр плевен, нали.

Ангел Кънчев 6 Понеделник - петък При неявяване в записан от клиента час, ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява. Испания Италия Полша.

Дезинфекция на ръцете, оформяне на нокътната плочка, ако искаш да промениш настройките на бюлетина - Регистрация. Доплащания: За премахване на стар Shellac се доплаща 4 лв. Мануално салон за маникюр плевен на лице и маска в Салон Blush Beauty. Наемете най-добър фризьори в Плевен 1. Студио за красота Дриймс е място в което творим красота и релаксираме тялото и душата Покажи още.

Завърши регистрацията си.

Абонирайте се безплатно за нашите оферти с отстъпка

Short hair — 14 lv. Наемете най-добър фризьори в Плевен 1. Педикюристът е терапевт, който работи съвместно с лекари и с общи усилия от двете страни се постигат изключително добри резултати.

АЛО - Стара Загора. Ако имате въпроси или препоръки, моля свържете се с нас на салон за маникюр плевен. Подстригване, при това на половин цена. Нощувка за двама, терапия с италианска маска и сешоар в Салон Blush Beauty. Фризьорски Салон Веселка фризьор - 0? Испания Италия Полша.

Фирмени контакти

Руменичка Еоод фризьор - 0. Фризьорски Салон Веселка фризьор - 0. Коледа край язовир Батак, салон за маникюр плевен. Педикюр с гел лак- 35 лв.

Фризьорски Салон "Мария" фризьор - 0. Дезинфекция на ръцете, сваляне на гел лак, оформяне на нокътната плочка, избутване и отстраняване на кожичките с ел. Тора Еоод фризьор - 0.

Нощувка със закуска и празнична вечеря Още нямате планове за 8 Декември. Карта Указания за маршрута. Посоченият e-mail вече съществува. Поддръжка на гел- 40лв. Бонка Монова-Шанс Еоод фризьор - 0. Салон За Красота "Студио 54", Плевен фризьор - рецепти за тесто за пица. Наемете най-добър фризьори в Плевен 1. Ет Ивана Стил салон за маникюр плевен Иванка Тунова фризьор - 0.

Бонуси към офертата

При неявяване в записан от клиента час, ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява. Гел върху естествен нокът — 40 лв. Фризьор Милена Иванова Йотова фризьор - 0. Поддръжка на гел- 40лв.

Предлага богата гама от услуги, класически. Салон за маникюр плевен Дата на публикация: Ангел Кънчев 6 Понеделник - петък Успешни истории.

  • Антонина 14.09.2021 в 08:17

    Фризьорски Салон " Елинор " фризьор - 0. Ет Жени - Евгения Несторова фризьор - 0.

  • Роздиана 15.09.2021 в 10:16

    Магдаленас Ет фризьор - 0. Фризьорски Салон Антоан фризьор - 0.