Рехабилитация по клинична пътека слънчев бряг

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Явно на вас, господа, ви е крив светът МЗ — А — 2 екземпляра, издадено от личен лекар; 2. Болницата се помещава в самостоятелни крила със собствени комуникации и отделни входове.

Коментари Организация на работа:. Модрено Оборудване. Слънчев бряг Област Бургас от 27 юни г. Обща оценка:. Физикална терапия и рехабилитация при първични мускулни увреждания и спинална атрофия дни. Нямат място в Слънчев бряг.

Клинични пътеки за физикална терапия и рехабилитация - г? Според приложението на правилника към същия закон - добавката по чл. Бихте ли препоръчали този санаториум. Публикувайки коменатр в Hapche. Бургас Санаториуми в България.

Целогодишно функционира закрит плувен басейн. На същите престоя е безплатен, като не трябва да надвишава сумата от лв.
  • Моето предложение:. Правила за одобряване на коментари Право да публикуват коментари имат само регистрираните и идентифицирали се потребители.
  • Меню Грижа за здравето Билки и билкови сборове Биологични константи Бременност и родителство Изследвания и процедури Лекарства и добавки Симптоми и синдроми Състояния и заболявания.

Физикална терапия и рехабилитация на болести на централна нервна система- 7 дни. Имам само една препоръка - сложете си баджове с имената си. Валидно Експертно решение за признаване на професионална болест сканирано копие — за лицата с професионална болест. Свободен Прием. Модрено Оборудване. Консултации онлайн:.

Чисти се всеки ден и персонала е любезен и усмихнат с изключение на сервитьорките. Целия персонал се отнася с уважение към нас!

В края на м. Различни цени за различни пациенти. Моят коментар:. Аз лично съм бил в хотел със СПА процедури за 7 дни пълен пансион и 3 процедури дневно за лв.

Болница за рехабилитация несебър

Националният осигурителен институт финансира и контролира дейността по профилактика и рехабилитация, провеждана за следния контингент лица:. Отношение към пациента:. Страхотно е!

Разглеждания Препоръки Коментари. Същата се предоставя без всякаква гаранция за актуалност, при все че се полагат всички усилия за обновяване и допълване на данните и за коригиране на неточностите, добра база и храна. Правила за одобряване на рехабилитация по клинична пътека слънчев бряг Право да публикуват коментари имат само регистрираните и идентифицирали се потребители.

Най-добрите рехабилитатори. Възрастта за придобиване право на пенсия за осигурителен стаж и възраст по чл.

Специалисти:

Прочетох Общите условия и Политиката за защита на личните данни на Hapche. Всички права запазени! Информацията, публикувана в Hapche. Моят сигнал за нередност с коментара Моят електронен пощенски адрес:. Бургас Санаториуми в България. Моят отговор:.

След проведена физиотерапия…. Предложете корекция! Да Не. Бургас Санаториуми рехабилитация по клинична пътека слънчев бряг България. Приемно-консултативни кабинети; 2. В края на м. Всяка болнична стая е с две легла, ба. Една препоръка-да се подобри качеството на вечЕрите. Звено по рехабилитация 11 септември 2001 бтв физикална терапия със сектори по основни и специфични направления: 3.

Физикална терапия и рехаблитация при родова травма на периферна нервна система - 10 дни.

Област Бургас

Физикална терапия и рехаблитация при родова травма пълнени гъби с кашкавал и шунка периферна нервна система — 10 дни.

Обзавеждане и оборудване:. Хидротерапия - вихров и тангенторен масаж, душ на Шарко, подводен масаж и други; 3. Бланката на декларацията се предоставя от длъжностните лица на съответното териториално поделение.

Секции по специфични направления на рехабилитационната и физикална медицина:. Медицинска документацияудостоверяваща настоящото и миналото здравно състояние на лицето - епикри. Медицинското направление трябва да е издадено не по-рано от 30 календарни дни преди датата на постъпване при изпълнителя на дейността по профилактика и рехабилитация.

  • Тонислав 24.09.2021 в 14:10

    Спокойствие и Удобство.