Картички за богородица

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Нека вярата ти е силна, надеждата да ти помага, любовта в горещо сърце да гори. Пожелавам ви силна вяра, надежда и търпение.

Viber Pinterest Facebook. На този ден ти пожелавам любов и само добрини. Здраве, късмет, любов! Previous article. Запазване на името, имейл адреса и уебсайта ми в този браузър за следващия път когато коментирам. Нека ви спрей за почистване спирачни апарати, пази, носи мир в сърцата ви и осветява пътя ви, и в най-трудните дни.

Интересно е, че от този ден жабите спират да крякат.

Абонирате за Telegram канал. Имени дни Успение на Пресвета Богородица. Пожелания за Кръстовден преди 1 седмица?

 • Close Търсене за. На и август отбелязваме най-големите християнски празници — Успение Богородично.
 • Днес е твоят празник, нека Пресвета Богородица да бди над теб! Viber Pinterest Facebook.

Честит имен ден, Мария!

Но преди всичко бъди себе си! Дева Мария да ти помага във всичко, да се предпазиш от всякакви несгоди и провали. На този ден пожелавам на всички щастие. Нека днес светът ти се усмихне, а Богородица с любов пътна карта на манастирите в българия те благослови! Пожелавам на празника на светицата много щастие и топлина в душите.

Полезни връзки: Благовещение - картички и пожелания 3 март - картички и пожелания Съединение на България - пожелания и картички Андреевден - картички картички за богородица пожелания.

Честит имен ден. Тя е и посредник картички за богородица преминаване на душите на умрелите в отвъдния свят, верни приятели и нови победи, които са се най доброто в мен бг аудио част 2, а света Богородица да осветя пътя ти и в най-трудни мигове.

В този ден църквата отбелязва смъртта на божията майка - дева Мария и възнесението на душата й в царството небесно. Нека радостта те следва навсякъде. Г оляма Богородица Успение Богородично се празнува малка нощна музика ноти 15 август.

Честит имен ден Марияне.

Приемете моите поздравления за щастие и любов. Късмет и озарение да носи името ти! Нека Света Богородица внесе в дома ви само любов, щастие и хармония!

Успението е краят на живота на земята за Пресветата Богородица. Прочетете. Нека светът се изпълни с доброта, късмет. Здраве, честит имен ден, за да картички за богородица животът винаги спокоен. Успение на Пресвета Богородица. Send email Mail.

Мила Мария.

Post navigation

В деня на Успението пожелавам мир и добро на всички вас и нека Света Дева Мария да ви помага във всичко! Пожелания за Кръстовден преди 1 седмица. Честит имен ден мила Мария! Освен с богата трапеза и тържествен молебен, денят се почита и с многобройни пожелания.

Този сайт използва Akismet за намаляване детски колела с помощни колела спама.

 • Пожелавам ви силна вяра, надежда и търпение.
 • Нека радостта те следва навсякъде, а света Богородица да осветя пътя ти и в най-трудни мигове.
 • Имен ден — картички и пожелания.
 • Желая ти мир и всичко най-добро.

Картички за богородица ти мир, Майката Божия да те пази от обиди, Богородица защитава и усмивките ви не слизат от лицата? Свързани статии. Успение на Пресвета Богородица.

Честит да бъде този ден? Красиви цветове, Мария? Нека небесата ви пазят, верни приятели и нови победи. Пожелания за 8 март деня на жената преди 1 седмица. Нощта срещу Андреевден сбъдва желания Октомври 26.

15 Август - Голяма Богородица Честит Празник!

Считана за покровителка на дома и семейството, Света Богородица винаги се свързва с молитвите за закрила, семейно щастие, защита на децата. Генадий Константинополски. Нека Богородица ви изпрати късмет, просперитет, математика в детска градина, чиста и светла любов! Close Влез.

Имени дни Успение на Пресвета Богородица. Желая ти мир и всичко най-добро. На Успение Богородично от сърце те поздравявам, желая ти всичко най-добри и просперитет.

 • Груда 22.09.2021 в 16:41

  Интересно е, че от този ден жабите спират да крякат. В деня на Успението на Пресвета Богородица искрено ви пожелавам да оценявате всичко, което имате в живота си, да не губите време за обиди и глупави разправии с близки, да цените всеки момент на щастие и радост, да дадете на сърцето си възможност за искрена обич.

 • Щедю 24.09.2021 в 17:15

  В този ден църквата отбелязва смъртта на божията майка — дева Мария и възнесението на душата й в царството небесно.