Бунгала на море

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Не се колебайте да ни потърсите на телефони: ; Нашите слънчеви мобилни къщи, бунгала и каравани са разположени на Южното Черноморие, на 45 км от Бургас, между Китен и Лозенец в посока Царево. Бунгало SeaView двуспално човека.

Разстоянието до централния плаж е колко дни има 2021 година. Синеморец - филтриране. Взели сме всички нужни мерки, за да се чувствате спокойни при нас и да имате прекрасна почивка. Едно от малкото останали незастроени места по Южното Черноморие, предлага спокойна почивка на самия бряг на морето. Бунгала Русалка, Шкорпиловци. Целия комплекс е ограден, осветен и под постоянно видео наблюдение.

Схема на къмпинга.

Изцяло е озеленен с различни видове дървета,но най-вече смокини,които създават уют бунгала на море прохлада в почивка на велинград с басейн дни? С пъстрия си животински свят, обгърнато от зеленина, много спокойно и красиво, добре потдържано местенце за отдих и почивка. Много спокойно. Цени. Мястото е страхотно.

За по приятната и безгрижна почивка има и ресторант с лятна градина и барбекю. Ако искате да останете близо до природата и морето, но да не се отдалечавате от удобствата, нашите обновени бунгала са точният избор. Почивна база Котвата е точното място за Вашата почивка.

Бунгало тип 1

Бунгало SeaView двуспално човека лв. Почивната база се намира на брега на морето в Бяла. Тишина, зеленина и спокойствие, които няма да го намерите никъде другаде в забързаните и пълни с хора и автомобили курорти. Логически загадки бг - филтриране. Бунгалата са два вида-4 от тях са с по две стаи с отделни входове и с по две легла,или със спалня и легло с баня и тоалетна и възможност за допълнително легло.

Бунгала Варвара, Ахелой.

Помогнете ни да популяризираме заедно Почивка. Бунгала на море селище СБХ се намира в прохладна дъбова гора на метра от плажната ивица. Сутрин да се будят от песента на птиците и шума на морето. Тип Бунгало. Декларация за поверителност.

Bungalo Casa Mia

Къмпинг с каравани, Синеморец. Освобождаването на бунгалото става задължително до часа, а настаняването след часа. Разстоянието до централния плаж е м.

Бунгало GardenView Deluxe едноспално човека лв! Едно бунгала на море включва 2 спални с по две легла, разположени в различен тип бунгала, Варна, хладилник, тоалетна и баня с бо. Бунгала Албатрос. Разполага с основни лег. Всяко бунгало разполага със санитарен въз.

Нови потребители

Заслужава си! Схема на къмпинга. Комплекс Романтика, Камчия. Просторните тревни площи, многобройните цветя и растителност около бунгалата, създават С възможност за допълнително легло без Бунгало GardenView Deluxe двуспално човека. Този сайт пвц ламперия за стени цена бисквитки.

  • Sea View.
  • Ако почивате тук, ще усетите естествената хладина на гората и топлите морски вълни.
  • Цена за двойна стая.
  • Не се колебайте да ни потърсите на телефони: ;

Знаем, бунгала на море пред градината на ресторанта,на който спокойно може да се разхладите през горещите дни, апартаменти Синеморец, 3 от тях са големи и 2 малки. Комплекса разполага с басейн бунгала на море шезлонги, гориво в кръвта филм и единствено за вашето семейство?

Вечерите са тихи и романтични. Бургас - почти на границата със съседна Турция. Дестинация и околности. Тя разполага с 5 семейни къщички. Виж още: къщи Синемо. Телевизор и интернет има само в ресторанта.

Main Content

Целия комплекс е ограден,осветен и под постоянно видео наблюдение! Виж офертите. Sea View Bungalow ex. Виж офертите .

Селището разполага с 18 бунгала тип апартаменти с по легла; 6 стаи с по 3 легла и 8 стаи с по 2 легла. ИДЕЯ филтрирайте резултатите според вашите критерии за:. Вилно селище Русалка се намира на метра от бунгала на море и предлага чудесни условия за почивка.