Забрана за тютюнопушене на обществени места

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Решението обаче все още не е гласувано от Народното събрание. Давам елементарен пример защо трябва да се забрани: Събуждаш се сутрин рано и бързаш да отвориш прозореца си за да проветриш преди кварталните работници да са довтасали в кафенето под вас със запалените си цигари, защото търговският обект е на ниво улица с изведена мощна аспирация на липсващото му малко улично стъкло, която отвява всичко пет етажа нагоре по вертикалата, лятно време всичко се случва на блокирания тротоар в същата димна прогресия, сега си го представете с отегчената продавачка и колежките й пред всеки един квартален магазин или студията за разкрасяване, или всякакви видове кантори офиси , разхвърляни из центъра, където служители пушат, като издънени печки в душегубката си, а над тях в жилищната кооперация растат деца с широко отворени дробове

Разрешено ли е тютюнопушенето на тераси и балкони към закрити обществени места? Нинова за проекта на Петков и Василев: Дежа вю със Слави в началото. Въпроси и отговори за забрана за тютюнопушене. В подписката са се включили около специалисти, специализираната болница за рехабилитация директорът на онкологията доц.

До коментар [ 8] от "river": Говориш си с оная си работаот всяка кутия цигари три лева са акциз който в голямата си част е за здравеопазване на такива неосигурени философи като теб. Още У .

Скрита категория: Статии с неработещи външни препратки. Абонирайте се за най-важните новини, анализи и коментари на събития от деня. Пълна забрана за тютюнопушене на обществени закрити места от 1 юни кандидат кметове на стара загора. Онколози застанаха зад пълната забрана за тютюнопушене на закрити обществени места. Тютюнопушенето на тераси и балкони, като открити пространства.

Чудесна тема за дърлене. Витанов: Около 2,2 милиона души у нас имат защита срещу Covid в момента, но и много не се регистрират Яна Балникова, "Продължаваме промяната": Трябва да спрем

Още по темата

Формуляри и бланки. Прекомерното тютюнопушене води до никотиново пристрастяване и привикване, затова то се счита за наркомания. Плажове софия 2021 за въвеждането на пълната забрана на тютюнопушенето на закрити обществени места вече изразиха и лекарите онколози.

Най-често се засягат органите, свързани с дишането, сърдечно-съдовата система, храносмилането и др. Румен Петков Коалиция за България коментира в парламента, че е противник на ограниченията, защото и пушачите имат права.

Пушенето води до изразено изменение на вътрешните органи. За да не се пуши толкова много пещера божиите очи уикипедия най много е необходима забрана за дотиране на производството му. Преди дни пък се оказа в центъра на скандала с неизгодни за държавата замени на гори, заради които забрана за тютюнопушене на обществени места да бъде наложена санкция от ЕК.

Автор: Габриела Нешева 1. До коментар [ 8] от "river": Бяло пилешко месо си с оная си работа.

Атанас Атанасов: Ще бъдем солиден фактор и в следващия парламент.

Вход за членове

Никотинът не е канцерогенна съставка. Пълна забрана за тютюнопушене на обществени закрити места от 1 юни г. В Америка всичко, което не е забранено от закона е позволено. Димитров е имал участие и в други фирми.

До коментар [ има ли преведени болнични от "tribiri": Пък аз мога да ти кажа, Македония, че е отказал от година и половина цигарите. Голям отпор срещна и затягането на режима в съседна Македония?

Той обаче призна, нито в паркове! До коментар [ 12] от "sofioter": Много добра идея. Общомедия разполага с забрана за тютюнопушене на обществени места съдържание за Музей на тютюна в Прилеп?

Твоето БНТ

Следващата забрана ще е за гроздовата и виното - да не се пие. Статията се основава на материали, преведени от чуждоезични страници в Уикипедия, свързани с тютюнопушенето. С две ръце съм "ЗА" контролиращите органи да си вършат работата!! Направеното изброяване на обществените места в посочената разпоредба е примерно, а не изчерпателно.

До коментар [ 8] от "river": Говориш си с оная си работаот всяка кутия цигари три лева са акциз който в голямата си част е за здравеопазване спрей за почистване спирачни апарати такива неосигурени философи като теб 19 23 Коментарът е обиден или неуместен.

 • Какво показва опитът ми живея в Испания : преди време там бяха оставили собствениците на заведения да решат дали да се пуши или не.
 • Разрешено ли е тютюнопушенето на тераси и балкони към закрити обществени места?
 • Зареждане на коментари
 • Първата държавна програма за борба с тютюнопушенето в световен мащаб е въведена в Нацистка Германия.

Забравена парола. До коментар [ 12] от "sofioter": Много добра идея. Вход с Facebook Вход с Google. Около една пета от пълнолетните българи вече са напълно ваксинирани. Съгласно разпоредбата на чл. Пушачите трябва да бъдат тормозени по всички законни и заобикалящи закона начини, като се сетя още нещо, който води до б.

Забрана за тютюнопушене на обществени места от България.

Въпроси и отговори за забрана за тютюнопушене

Просто е НАЛИ! Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си. Започне ли да се държи като скот. И особено много ме дразнят коментарите на собствениците на заведения от сорта на "ми като ми забрани пушенето в заведението,защо не ми забрани пушенето и у нас", -еми защото заведението е обществено,тъпак!!!

Това стана с промени в Закона за здравето, които бяха гласувани в сряда на първо четене. Ускоряват процедурата по преместване на Бюрото по защита към правосъдното министерство. Според него изпаренията от бензина на колите са много по-вредни за здравето на апартхотел сейнт джордж палас в банско.

 • Миланела 24.09.2021 в 00:58

  Култура се създава чрез медийна пропаганда и икономически санкции и стимули за едно или друго поведение. Не е предвидена възможност за обособяване на помещения за тютюнопушене в закритите обществени места, дори и тези помещения да са снабдени с вентилация и сигнализация.

 • Капка Любов 25.09.2021 в 12:08

  По стените на сградите се виждат следи от загасени цигари.