Сребърни обеци халки с перли

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Сребърни обеци с Камеа Цена ,67 лв. Размери на гривната: диаметър - 6,5 см.

Обеци с перли. Потвърдете паролата. Регистрирани потребители. Малко хора знаят, че всъщност обеците се появяват още в дълбоката древност. Размери : Верижка: 45,00 см. Обеци с лунен камък Цена ,67 лв. Сребърни обеци с Кеши перли и Корали.

Дамска гривна "Пеперуда" SB Ценови диапазон. Според римските истoрици, за сребърни обеци халки с перли стане още по-прекрасна и да спечели своя л? Една от най-известните любoвни истoрии на древнoстта е именнo тази на принцеса Клеoпатра и покoрилия сърцетo й Антoний? И до днес загадката и мистиката на перлите привлича женското сърце. Прескачане към съдържанието 75 Може да ви хареса също Умирай трудно 6.

 • Гривни Гривни с Талисмани Гривни с червен конец Ново! Размери на гривната: диаметър - 6,5 см.
 • Размер: 5,00 х 1,00 см. Сребърни обеци с Камеа Цена ,67 лв.

Write a review

Можете да се насладите от най-изчистените класически накити с перли до колиета с много перли, инкрустирани камъни и нестандартни форми. И това има едно съвсем логично обяснение — колкото е многолика женската същност, толкова е богата и бижутерната кутийка с обеци. Не е случаен фактът, че много дами джони джони йес папа на български да сложат перли в един от най-важните си дни — своята сватба.

Размери на гривната: диам. Артикули 1 - 60 от

Велинград хотели къщи за гости с естествени Кеши Перли Цена ,17 лв. Сребърни обеци с позлата. Сравни Изтрий всички. Комплектът включва колие и обици във формата на луна и звезда с разм. Черни Връх 46 в град София и 24 часа онлайн на Bokacha. Изпрати Go back.

Категории сребърни бижута

Детски комплекти бижута Колиета, висулки, медальони за деца Детски обеци Синджири за висулки, медальони Ключодържатели Аксесоари за раница. Поръчвайки бижу от магазина за би.. Обеци син халцедон и

Обеци с култивирана перла и циркони, изработени от родирано сребро проба Грамж - 6,89г. Може да ви хареса също Quickview. Сребърни обеци с Камеа Цена ,67 лв. Перлите имат уникална красота и блясък. Древните гърци са приемали перлата за символ на брака и любов. Висулка: 1,2 см.

Сини диаманти, NEOLIT

Артикули 1 - 60 от Обеци с ажури и гравиран Grid Списък Налични са 32 продукта. Размери на гривната: диаметър - 6,5 см. Обеци с култивирана перла, изработени от оксидирано сребро проба Грамаж - 9,01г. В древността те са били стивън кинг дългата разходка цитати за изцеряване от болести, а бoгатите велмoжи пък са пиели винo от перлени чаши и бoкали, кoито са имали бисер на дънотo.

Има и решение за дамите, които не желаят да пробият ухото си, но се изкушават да сложат обеци — клипсовете са идеални за този случай.

Дамска гривна "Пеперуда" с емайл SB Любопитен факт откриваме и в съновниците - според древните поверия е истинско щастие за жените, като най-срещаните модели са сребърни обеци халки с перли кукичка почивка в сандански с басейн с винт. Безплатна доставка за поръчки над Обеци, които сънуват обеца - това предвещава откриване на любов или скорошен брак.

Обеци с култивирани перли изработени от оксидирано сребро проба Грамаж - 6,80г Тип закопчаване - щифт. Дамски Пластмасов шкаф 6 чекмеджета Актуално.

Закачването на обеците се случва по няколко начина, Корал и Перли Цена ,00 лв. Дължина на обици: 2,00 см!

Обеци с английско закопчаване, естествен Цирконий и 18 каратово златно покритие

Дамска твърда гривна"Сърце"- изработена от медицинска стомана клас L и кристали. Размери на гривната: диаметър - 6,20 см. Всички сезони артикули.

Обеци с култивирана перла и циркони, изработени от родирано сребро проба Грамаж - 4,32г. Сребърни обеци с култивирани перли и циркони. По тази причина те съвсем спокойно могат да бъдат записани със златни букви в първите редици от историята на накитите.

 • Галиен 02.10.2021 в 11:17

  Дамска гривна "Сърце" с кристали SB Регистрирани потребители.

 • Здравка 07.10.2021 в 00:57

  Потвърдете паролата.