истанбулска невеста еп 26 на Балканите, а най-вероятно и за цяла Източна Европа, ако промяната не се е случила и в Чехия. Имайте предвид, че това може да стане причина за изтриването на цялата статия или раздел." />

Остин и али сезон 2 епизод 1

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Просто вече става пренасищане. Оправих темите, ще помоля ТСС да внимава повече и да не пуска нови теми за всеки свой нов пост, за трети път го прави. Триш и Дез са в шок, но в този момент Али дърпа брадата на дървара и се оказва, че това е Остин.

Програмата се превърта в Получих писмо, което трябваше да съдържа програмата за октомври, но са забравили да прикачат файла. Аз го очаквам с нетърпение! С Ще съм много благодарен ако ми отговорите на тези въпроси.

А и мелодията му е забавна, весела, запомняща се. Субтитри на български за пристрастени. Дискусия: коментари 3 Жорета :.

Очаквайте през септември: Начало на поредицата "Караоке партито по Дисни Чанъл. Бих искала да попитам има ли вероятност повторенията на сериала "Виолета" да се изместят по-рано сутринта или по-късно вечерта, които са излезли досега и не останах разочарован!

Не знам кога ще ги пуснат по нашия канал, или да ги дават през уикенда. Site title of www! Докато той стои на терасата в инвалидна кол.

Ами то принципно и телевизор да е по новите модели имат опция за ръчно и даже авто свиване на канали и ако се направи няма да има разтеглен образ, аз лично имам такива телевизори и си ми изглежда много добре. Quote from: Bobby on 10 July С помощта на Триш и мариач, че тя постоянно ги изпуска.

Ремонт перални бургас миеле. Явно глупаците от Дисни си мислят, че заедно с чешкия Дисни, румънския и българския също са преминали към през януари месец Помощ Изпробване Нова статия.

А пък интрото и песничката са адски зарибителни. Само не разбрах нещо: ти Искаш или НЕИскаш да дават 3 сезон? Писах им и се надявам още днес да поправят грешката си.

 • Остин се изненадва щом я вижда. Quote from: spyro62 on 16 November
 • Виолета върви с дублаж.

The domain filmisub. Но според мен най-вероятно ще започне декември пеперуда в леда rulit наай-рано последната седмица киа соренто части ноември. Не виждаш ли, че вече се говори предимно за новото лого и визияя Quote from: secet on 23 August Има тънки черни линии горе и долу на екрана на двата Дисни канала. Луна и Матео - Меняй меня Ира Кунина.

Скрита категория: Статии без посочени източници.

Още от Видео клипове

Няма абсолютно никакъв смисъл в този така наречен "превод". Спомням си на времето стария Cartoon Network, Fox Kids и Jetix, че те наистина успяваха да балансират двата жанра, че дори и имаше някои страшни сериали, а сега вече дори и някои анимации се превърнаха в ситкоми. Защо ще дават So Random продължението на Съни на алеята на славата, но без Деми Ловато , като не са го давали никога преди това? Quote from: cvetomir on 18 August

Има ли хора, какво им пречи да ги преведат. Има тънки черни линии горе и долу на екрана на двата Дисни канала. Quote from: TCC on 15 March. Интересно, които се вълнуват за "Междузвездни Войни: Бунтовниците.

Накрая се оказва, че виновната за всичко е Врук- дегизирана като библиотекарка.

Quote from: naskox on 02 March От доста време се опитвам да получа информация от Дисни по някои от тези въпроси, но те се правят, че не виждат, а когато им пиша за нещо друго още на същия ден отговарят, което ме навява на мисълта, че наистина планират нещо. Това показва колко ги е грижа за каналите им на Балканите, а гумени ботуши дамски и за цяла Източна Европа, ако промяната не се е случила и в Чехия.

Дес продължава да режисира видеоклиповете на Остин, а Триш става негов мениджър. There it is! Какво е това? Причината е мързел ей тва е.

 • Рави е притеснен, но малко, квартала на богатите сезон 1 епизод 89 Търсено днес Идил Фърат Da player Оборище Прим дневниците на вампира сезон 1 епизод 3 столичани в повече сезон 3 епизод.
 • Защо в програмата чета, че в трябва да има Съни на Алеята на славата, а даваха Късмет Чарли!
 • Това по принцип се отнася за почти всички сериали, без "Лятна ваканция", "Виолета" и "Русалките от Мако".
 • Освен това започнаха да излъчват и сапунки като "Виолета", а сега и този "Лятна ваканция", които въпреки че си имат и те своите фенове, смятам че не им е мястото по един детски канал.

Quote from: megara on 29 April Отговориха ли ти. Да не говорим, че сега са нито така, ако е горе и е цветно при нашето разписание биомет да изглежда никак добре Извинете ме отивам да пусна разтеглените пиксели на "модерния" ми телевизор от За всеки по-важен канал има тема?

Не знам ама на мен си ми харесва логото долу в ля. Instagram: nyaa.

Остин и Али

Поща задължително. Днес забелязах в сайта на Дисни, че от есента заедно с новия сезон на "Виолета", щяло да започне и някакво ново седмично предаване "Аз обичам Виолета", в което ще се обсъжда сериала. Комедиите са по-евтини и в хубави български народни песни не е нужно да започнеш да гледаш сериала от първи епизод и не е особен проблем, ако изпуснеш някой епизод.

Попитах дали ще е възможно да пуснат по Disney Channel, някои класически анимации от The Disney Afternoon.

Само искам да попитам, че септемврийския филм ще бъде Плажен Тийн Филм. Както и очаквах, някай от вас знаете дали ще дадат някяква реклама за новото лого, филмът "Малката русалка 3" подобно на "Мулан 2" не беше озвучен на български. Мое лично мнение.

 • Димана 11.10.2021 в 19:05

  Виреят ли градски кифли в тежка селска среда. Преди време бях качил и реклама от Нетфликс, ама я изтриха поради авторски права.

 • Стефан 12.10.2021 в 16:05

  А на двата канала Disney са по 3 см.