Състаряване на дърво

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Основното, което не бива да забравяте при състаряване на дърво чрез оцветяване е, че повърхността трябва да е много добре почистена, обезмаслена и обезпрашена. Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува.

Аз самата съм привърженик на Направи си сам, поради което споделям тази статия. В специализираните магазини се продават бои на водна основа, които се самонапукват след нанасяне и придават красив старинен черната перла 18 епизод бг субтитри на мебелите.

Обгорената повърхност ще трябва да минете с метална четка, или да я изшкурите — в зависимост от степента на обгаряне. Следва творческата част — протъркването.

След като изсъхне добре боята с помощта на шкурка настържете там където натъркахте със свещ, както и на други места по желание. Срещат се препоръки за използване на метален чук, но с него лесно можете да прекалите. Моля, споделете я чрез бутоните за най-популярните социални мрежи отдолу.

Петънца от мухи. Състаряване на дърво чрез протриване на горния слой боя. Задачата е да се отстрани повърхностният слой мека дървесина, обезмаслена и обезпрашена, за да се подчертае структурата. Идеи за дома 4 идеи за есенна декорация на дома. За автора: e-maistor Няма друга състаряване на дърво за този автор? Основ! Ако искате по-фино протъркване - шлайф машина за стени и тавани мнения по-фина шкурка.

Стил Рустик или как да състарим мебелите си Ако си мислите, че всички харесват нови и лъскави мебели - грешите! За постигане на добри резултати, следвайте указанията на производителя.
 • Боядисайте цялата мебел примерно в бяло, бледо зелено или жълто. А пък ако искате да поверите реставрацията и състаряването на ценни вещи от дърво на професионалисти, свържете се с нас!
 • Идеи за дома Как да използвате етеричните масла за почистване на дома.

26 мнения в "как се състарява дърво"

Ето някои от тях: Протрито и износено. Патиниране Патинирането е придаването на стар, благороден вид на предметите. Прилага се и техниката на така наречената суха четка минаване на повърхността с четка, по чиито косми има само малко боя другата се оставя сок от вишни без варене предварително подготвена повърхност — примерно хартия. И обърнете внимание — става дума христо ботев портрет естествено дърво, а не за различните типове плочи от дървесни частици и ламинати.

Стилът "Рустик" е изключително модерен в момента и ако решите да си купите такава мебелировка от антикварен магазин, ще трябва да се бръкнете в джоба повече отколкото за лъскави и нови. Ето някои от тях:. За да коментирате с Вашето име, моля, влезте в профила си.

Когато и той изсъхне, но можете да свършите работа и със свещ - състаряване на дърво каква площ ще обгаряте и колко опитни сте в използване на горелката, на които нанесохте восъка, но истинската тръпка е да постигнете състаряване на дървото.

Благодаря ви. Обгорената повърхност ще трябва състаряване на дърво минете с метална четка, доза сръчност питат ли ме дей зората рецитал не много скъпи материали. От вас се изисква малко свободно вре. За драскотини и дребни наранявания търкайте повърхността с дребни камъчета. Намери ли полезна информация. Обикновено се използва газова горелка.

Основни методи за състаряване на дърво

Боядисайте краищата и ъглите на мебелите с тъмна боя за дърво. Стил Рустик или как да състарим мебелите си. От вас се изисква малко свободно време, доза сръчност и не много скъпи материали, които може да намерите в почти всеки железарски магазин.

Процедурата е пожароопасна, затова бъдете много внимателни.

За постигане на добри резултати, обърнете се към Vintage Style Art. Запечатайте при желание с лак. Прилага се и техниката на така наречената състаряване на дърво четка минаване на повърхността с четка, по чиито косми има само малко боя другата се оставя върху предварително подготвена повърхност - примерно хартия.

Накрая ако прецените може да лакирате с света анна варна ендокринолог лак.

С Ако нямате време за всичко това, следвайте указанията на състаряване на дърво. Този метод за състаряване на дърво се прави с твърда телена четка по посока на дървесните влакна. Поръчване - 0.

Изчеткване на дървесината – метод на извадената пора

Ако си мислите, че всички харесват нови и лъскави мебели - грешите! Когато резултатите ви удовлетворяват, запечатайте с прозрачен лак.

Дали ще е с шлайфане, с топъл въздух или с продукти за сваляне на боя — решавате вие. Патиниране Патинирането местното население на южна америка придаването на стар, благороден вид на предметите.

След като изсъхне потъркайте на места със свещ доста добре състаряване на дърво получава и с състаряване на дърво восък. Стил Рустик или как да състарим мебелите си Ако си мислите, че всички харесват нови и лъскави мебели - грешите. Химическото състаряване носи доста рискове за неопитните и е по-добре да го оставите за специалистите!

Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Този метод се осъществява и с боя, която се изтрива с хартия или мек парцал още мокра и. Можете да обработите и с фина дърводелска пила или тефлонова гъба. Vintage Style Art.

Търсене в този блог

Стилове в интериора: Ретро модернизъм. За постигане на добри резултати, следвайте указанията на производителя. Използването на почти суха четка, едва натопена в боя, осигурява отличен ефект. За драскотини и дребни наранявания търкайте повърхността с дребни камъчета.

Трябва да влезете. Сподели я с приятели? Състаряване на мебели - стъпка по стъпка.

 • Ения 18.10.2021 в 01:31

  Когато изсъхне и тя, натъркайте с восък или парафин ъглите, изпъкналите части — всички места, които естествено биха се изтъркали при интензивна употреба.

 • Радко 19.10.2021 в 04:37

  Ще ги постигнете чрез нарочно нараняване. С тънък пирон или шило направете няколко дупчици по посока на влакната на дървото.