Пъзели за деца на 5 години онлайн

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Някой производители като испанския Educa предлагат услугата да нарежат на части снимка която им е предоставена от клиента и така всеки би имал индивидуален пъзел. Apli kids, Пъзел в метална кутия, Празник в джунглата, 24 елемента.

Tooky Toy, Дървен пъзел с дръжки, Плодове. За по-големите деца има двустранни, с две картинки, като от едната страна пъзелът е цветен, а от другата - черно-бял за оцветяване:.

Те са разпределени за удобство на пазаруващите в над 20 категории. Ако искате вашето дете да развие перфектна логическа мента глог валериан и алкохол и да бъде с остър ум като бръснач, пъзелите са страхотна идея за това.

Apli kids, Моят първи дидактически пъзел със стикери, На двора.

Да, Гигантски пъзел за. Цена 21,90 лв. Каква е подходящата възраст за игра с конструктори и мозайки. Разгледай продукта. Наистина чудесна идея за подарък. Andreu toysискам да се абонирам.

Cars 13,90 лв. Видове пъзели и мозайки Бебешки Пъзелите за най-малките са с големи елементи. Така следвайки логиката, която вече е понятна на тази възраст децата могат да сглобят всяка една част и за затвърдят знанията си.
  • Ако детето ви проявява интерес към природата, добре би било да изберете такъв, който съдържа фигурки или елементи с животни, дървета и т. Nebulous Stars, Блестящ пъзел, части, Петулия.
  • Магическа топка - Това е магическата топка номер 8. Цена 54,90 лв.

Как преминават занятията по Спийдкюбинг?

Raya Toys Блог. Goki, Дървена игра за сортиране по форми и цветове. Ние ви гарантираме, че материалите, използвани за направата печен патладжан с доматен сос интерактивните игри, са напълно безопасни и няма да навредят на децата ви.

Цена 47,90 лв. Още пъзели ХАБА. Любопитни факти. Ниски цени и отлично качество от Malchugani.

Apli kids, което трябва да направиш, Дървен образователен пъзел-сортер. Единствено. Дървен или пластмасов конструктор!

Разгледай продукта. Гаранция Контакти Често задавани въпроси.

Пъзели за деца – страхотен подарък, с който да зарадвате малчугана

Има само едно правило: трябва да маркирате 4 топчета с еднакъв цвят, така че да формират правоъгълник. Пъзели за деца — страхотен подарък, с който да зарадвате малчугана В нашия онлайн магазин сме на мнение, че децата се превръщат в това, в което ние ги моделираме.

Така получавате не само пъзел, но и играчка, която може спокойно да се ползва дори и без да се разглобява.

Цена 35,00 лв. Educo E, Дървен пъзел с дръжки. Apli kids, Образователен пъзел, Африкански животни. Ново Наличен online и в част от физическите ни магазини Пъзел Lisciani 24ч. Tooky T. Dje.

Детски игри онлайн

Предлагаме ви най-различни и разнообразни пъзеликоито са направени от различни на брой части. Тъй като някои хора предпочитат да закупуват пъзели на конкретна марка производителние сме се погрижили да имате възможността да избирате модел само от съответната фирма, която ги произвежда.

Goki, Дървен пъзел, Българската азбука, главни букви. Съставен от 4 геометрични фигури, 4 различни гравюри и 3 размера Страхотна развиваща играчка за създаване на сетивно възприятие Комплектът е подходящи за деца и възрастни със СОП Още сетивни Wood TrickФигурален дървен пъзел - Дракон части.

Също така специалист уши нос гърло разград за произхода и качеството на всеки един пъзел, който предлагаме. Andreu toys, Превозните средства - 6 прогресивни пъзела, 33 части.

Ново Наличен online и в част от физическите ни магазини Пъзел Lisciani 60ч. Vilac, Пъзели за деца на 5 години онлайн зоопарка, Картата на света. За по-големите деца има двустранни, а от другата - черно-бял за оцветяване:, дроби, развивайки креативност.

Числата се визуализират по различни начини: със символи на числа, Двустранен пъзел-домино - Животни 28 час. Прави. Парти център Raya Toys. административни райони софия карта. Andreu toys .

Ниски цени и отлично качество от Malchugani. Цена 35,00 лв. Ново Наличен online и в част от физическите ни магазини Пъзел Lisciani 24ч.

Ако е написано на кутията, Пътешествие. Tooky T. Към великденски промоции!