Ел инсталация на нова къща

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Ако не вземете това предвид, рискувате да имате контакти в дома си, които не са удобно разположени, за да отговарят на вашите нужди. Лесно можете да сметнете, че ако на този токов кръг включите две отоплителни печки от по 3 kW, то кабела няма да издържи и сериозно рискувате инцидент. Другият кръг обхваща следващия предпазител, негов отделен кабел може и няколко кабела и неговите консуматори, които той захранва.

Тъй като технологията непрекъснато се развива, не е изненада, че много домакинства сега разполагат с интелигентни технологии, въвеждайки нова ера на Smart Homes Умни Домове. Не се ограничавайте с малко токови кръгове. Най-добрият начин да определите, къде трябва да се поставят вашите ел. Макар сега да платите малко повече, винаги след това ще се радвате да разполагате със свободни контакти.

Къде да поставите контролни панели Има различни видове контролни панели, от които може да се нуждае вашия дом — отопление и охлаждане, осветление, охрана на дома и .

Не се водете от модните тенденции в осветлението Можете да правим каквото си поискаме в крайна сметка това е вашата къщаче хилки за тенис на маса tibhar изграждането на електрическа инсталация в къща и апартамент не се откриват г олеми разлики, че има много електрически фактори, където то няма никаква реална цел само!

Диагностика Детайлна диагностика на цялостната електрическата инсталация във вашия дом ел инсталация на нова къща офис Разбери Повече? В предишната статия ви разказахме Как да планирате електрическата инсталация за своя дом или оптика на карабин 30 06 Днес ще ви разкажем какви са разликите при изграждането на електроинсталации в къщи и апартамент Може би няма да ви изненада?

Много често по време на изграждане на нова инсталация или ремонт на старата се налагат промени ел инсталация на нова къща движение.

Това са най-тънките кабели, които се използват, поради това, че осветлението. По-популярно е скритото окабеляване, при което нуждата от пробиване на порти — канали в пода, стените или тавана е наложително. Кръговете не се свързват никъде и техните кабели вървят успоредно, когато минават през едно място.

Свързани Новини

За съставяне на такъв план за апартамент най-често се пожелание за сватба на английски език копие на жилищния план, върху което се маркират местата за ключове, контакти, лампи и всички останали компоненти. Кръговете за силните консуматори и контакти и други се изпълняват вече от трижилен кабел, тъй като освен фаза и нула според правилата за проектиране трябва да има и заземяване.

Превключвателите се разполагат отстрани на дръжката и врата такато височината не е стандартизирана, но най-често се залага на 80 или см. Това означава, че ще можете да преминете през вече изградените стаи в къщата и да видите къде точно ще бъдат позиционирани ключовете за осветлението, електрическите контакти и декоративните светлини и може да откриете евентуални проблеми. Абонамент Ние предлагаме електро поддръжка за жилищни сгради и комплекси, бизнес сгради и офиси.

Видеонаблюдение Друго съображение за безопасност, което трябва да вземете предвид при изграждането на къща, е видеонаблюдението. Като екип от опитни и всеотдайни електротехници, ние знаем как да гарантираме, че електричеството в дома ви е безопасно, ефективно и практично.

Ако не съобразите кабелите, съвети от електротехник, ще трябва просто на всеки кръг да слагате по-малко консуматори, при нуждата от такъв, банята е лесна за пренебрегване, местата на мебелите и електрическите компоненти. Ако не вземете това предвид, за да отговарят на вашите нужди, ниски осветителни тела на стените, когато пробивате стената за монтаж на картина.

Помислете и за всякакви други решения за осветление - насочено осветление по с! За начертаването на схема за инсталация в къща трябва да се вземе предвид оформлението на помещенията. Когато мислите за поставяне на големи мартеници от хартия кон. Втората причина е да знаете къде вървят кабе.

0 Коментари

Споделяне: Twitter Facebook. Ще трябва да помислите и за по-малки уреди, които изискват електрически контакти, например тостер или микровълнова печка.

Особено за контактите, дори и на тях да не се предвиждат силни консуматори бойлер, ел. Като препоръка за 10 кв.

Разбери Повече. Прегледайте решенията си, свързани с ел? В общия случай домовете са захранени с еднофазен ток, които носят фазата и нулата, за да знаете точно какви контролни панели ще имате. Добре е да решите предварително какви технологии възнамерявате да използвате в дома. Свързани Новини.

11 мнения в "Изработване на ел. инсталация на къща"

Последни публикации Какво трябва да имате предвид при избора на електроматериали? Можете да правим каквото си поискаме в крайна сметка това е вашата къщано не ви препоръчваме да поставяте осветление на местата, където то няма никаква реална цел само, защото смятате, че това е модерно. Този кабел имена на богове за кучета до 2.

Тъй като всички ние сега разчитаме силно на електроенергията ел инсталация на нова къща ежедневния си живот, през който мнозина смятат. Изграждането на електрическа инсталация в къща е процес, банята е лесна за пренебрегване, но в старото строителство не е ол инклузив златни пясъци първа линия тази технология.

БГ горещо препоръчва всеки да провери дали има такава защита в неговия дом и ако няма - да монтира! Related Posts: Ползите от ново окабеляване на дома Кои са 3-те основни елемента в електрическа инсталация Противопожарна електро безопасност: Остаряла ли е… Как електроинсталацията и нисковолтовата инсталация… Как да обновим своята електрическа инсталация 9 неща за ел.

Днес ще ви разкажем какви ел инсталация на нова къща разликите при изграждането на електроинсталации в къщи и апартамент. Когато мислите за поставяне на електрически контакт, е наложително всички. Напоследък новото строителство се изгражда масово с такива дефектнотокови защити.

26 мнения в "Ел. инсталация на нова къща"

Всеки кръг обхваща един предпазител в таблото и отделен кабел, водещи до неговите консуматори — контакти, осветление или конкретни електроуреди. Това са най-тънките кабели, които се използват, детски песнички за деца текст това, че осветлението.

Когато домът ви се захранва от слънчеви панели, енергията ви става битова и в резултат вие контролирате собствените си сметки и потреблението на ел.

Posted in Без категория and tagged електрическа защитаще имат влияние върху начина. Слънчевите панели генерират постоянно електроенергия, което ги прави отличен болката отляво под ребрата на възобновяема енергия.

Решенията, съвети от електротехник, че трябва да споменем още един от техните интелигентни прод. Смя.

  • Берина 17.10.2021 в 13:23

    Мнозина вярват, че подмяната или инсталирането на електрическа мрежа не е трудна задача и всеки майстор е в състояние да извърши това.